PEP Meetup

Jobbar du som personlig assistent?

Vill du dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till PEP Meetup!

Vi heter Filippa och Camilla, vi jobbar idag som assistenter i Team Morris och startar denna grupp genom den ideella föreningen Sluta Stirra. Vi är övertygade om att en bra sammanhållning är grunden för att ha kul på arbetsplatsen, att kunna se och acceptera varandras styrkor och svagheter och i slutändan kunna ge det bästa för den man faktiskt jobbar för.

Vid fyra tillfällen i vår kommer vi att träffas under enkla former. Här kommer vi att utbyta erfarenheter i hur man bäst uppnår en stark teamkänsla och hur vi på olika sätt bidrar till att ge de bästa förutsättningar för den vi jobbar för.

Syftet med dessa fyra tillfällen är att träffa och lära känna andra assistenter för ett utbyte av kunskap och erfarenhet, du som assistent ska kunna få verktyg, inspiration och positiv energi till att förbättra din arbetsplats och att stärkas i din roll som personlig assistent.

Anmäl dig till kommande meetup´s för mer information! Träffarna är kostnadsfria och vi kommer att bjuda på efterföljande AW! Häng på!

Bor du inte i Stockholm? Ingen fara, gå med i gruppen så kanske vi kommer till just din hemort nästa gång!

Varmt Välkomna!