Evenemang

Vi skapar evenemang för dig!

Det startade med att vi saknade aktiviteter för Morris när han var yngre, man var orolig för bemötandet och hur tillgängligheten skulle vara. När vi startade föreningen gjorde vi en enkätundersökning där vi fick ett kvitto på att vi inte var ensamma i det. Detta området ligger oss varmt om hjärtat, att få skapa miljöer och platser där inkludering och integration spelar in, att få umgås med familjen, syskon och kompisar utan att bli stirrade på. 

Bemötande och aktiviteter går alltså hand i hand. 

Morris hade under sina första år aldrig blivit bjuden på ett födelsedagskalas, Halloween disco eller Luciatåg. Det ville vi ändra på, även för hans kompisar i samhället. Vi vill skapa trevliga och avslappnade evenemang som hålls nära och personligt, där föräldrar kan ventilera med varandra, syskon får träffa andra syskon och där assistenter kan träffas och byta erfarenheter, allt under samma tak. 

Vår förening är helt ideell och pengarna vi får för armbanden vi säljer går oavkortat tillbaka in i verksamheten för att vi ska kunna skapa evenemang och sprida kunskap och medvetenhet om bemötande i samhället. 

Just nu uppdateras vår kalender med evenemang. Håll utkik!

Har du ett önskemål om ett evenemang nära dig? Kontakta mer än gärna oss!