Elementor #2476

 

 

Bli ett med oss!

Vad roligt att du vill sponsra vår organisation Sluta Stirra. Här nedan visas våra olika sponsorpaket och vad som ingår. Har ni egna idéer och tankar så diskuterar vi gärna fram en lösning tillsammans med er. Vi är måna om att skapa ett givande samarbete för er och för oss. 

SPONSOR NYFIKEN

3 000 Kr

Ditt företag vill att alla barn ska få möjlighet till en rolig vardag. Du vill bidra till ett gott ändamål, men denna värld kanske är helt ny för dig? Då är detta paket en bra start för att lära dig mer om funkisvärlden.

SPONSOR ENGAGERAD

Du och ditt företag känner att ni vill ge mer. Ni önskar bidra på fler sätt och ni har ett stort intresse i en långsiktig samhällsförändring. Du ser en framtid med mångfald och vet att vi tillsammans gör skillnad.

10 000 Kr

SPONSOR DELAKTIG

50 000 Kr

Här vill ditt företag vara involverad i vår verksamhet, inte bara ekonomiskt utan även i praktiken. Här ger vi er möjlighet att påverka och synas med oss. Tillsammans driver vi våra ideér framåt och skapar förändring.

Detta ingår i de olika paketen

Nyfiken, engagerad och delaktig

Diplom och exponering av ert företagsnamn/logotyp på hemsidan www.slutastirra.se i ett år. 

Engagerad och delaktig

Exponering av er logotyp med ert uttalande om varför ni valt att stötta Sluta Stirra. Här ges också möjlighet att synas i samband med våra event. 

Delaktig

Vi kommer till ditt företag och skräddarsyr en föreläsning och bemötande-workshop.